Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie rogaliki z ciasta francuskiego z czekoladą idealne na szybki deser.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 181
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 598
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 69
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1568
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 181
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 598
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 69
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1568
Składniki
Ciasto francuskie pokrój na dowolnej wielkości trójkąty. Na każdym z nich połóż po łyżeczce kremu czekoladowego. Zwiń od szerszej strony tworząc rogaliki. Wierzch posmaruj roztrzepanym jajkiem.
Rogaliki ułóż na papierze do pieczenia i piecz około 15 minut w temperaturze 220 st. Smacznego.