Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jabłka w biszkopcie - idealnie sprawdzi się na święta! Polecam. Zapraszam zapoznać się z przepisem. Smacznego!
Blaszka do pieczenia, mikser, miska, piekarnik
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 574
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1527
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 574
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1527
Składniki
Na początku sok pomarańczowy i olej wlewamy do miski i mieszamy na wolnych obrotach, póżniej dodajemy do tego proszek do pieczenia.
Kolejnym krokiem będzie ubicie dobrze jajek z cukrem.
Na końcu mąkę mieszamy i ciasto wykładamy na blaszkę do pieczenia. Na wierzch ciasta ułóż pokrojone, obrane jabłka ( wcześniej wymieszaj je z cynamonem). Połóż je na ciasto i wbij jabłka do środka. Po upieczeniu fajnie się zapadną. I tak przygotowane ciasto wsadzamy na 30 minut na 180 stopni do piekarnika.
Smacznego!!!