Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 135
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 245
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 360
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 135
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 245
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 360
Składniki
W jednym garnczku gotujemy 70 ml mleka w pozostałym mleku rozpuszczamy 3 budynie, gotujemy W drugim gotujemy 700 ml soku, w pozostałym mieszamy 3 budynie, gotujemy Oba kremy studzimy Robimy biszkopt, w ostatnim etapie dodajemy 2 łyzki kakao, pieczemy. Studzimy Kremy, każdy osobno oczywiście mieszamy z utartą na puszysty krem margaryną z 1/3 szkl cukru. Przekładamy w kolejności: biszkopt-krem pomarańczowy, krem śmietankowy, herbatniki-roztopiona w kąpieli wodnej czekolada. schładzamy..mmmmm