Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Przysmak Shreka"
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 89
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 2085
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 285
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 89
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 2085
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 285
Składniki
Białka ubić, dodać cukier, żółtka, mąki, proszek, barwnik i olej. Ciasto przełożyć do natłuszczonej i wysypanej bułką tortownicy, piec 45 min w temp. 175oC. Wystudzić, pokroić w krążki.
Przygotować poncz, nasączyć nim krążki, przełożyć kremem z ubitej śmietany, wymieszanej z serkiem i cukrem. Obłożyć dekoracyjnie winogronami.
ok. 90 minut.Źródło: Twoje Imperium