Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To proste ciasto z jabłkami przygotujesz w mgnieniu oka. Nie musisz zagniatać kruchego ciasta, wystarczy, że wymieszasz ze sobą mąkę, cukier oraz mleko. Powstałą masą zalejesz jabłka i upieczesz. Przepis jest idealny dla zabieganych.
"Special fried rice" to potrawa chińska i ma wiele wariantów. Do specjalnego...
Odsłon: 71
Potrawka z kurczakiem z mieszanką warzyw to kwintesencja domowego ciepła i wy...
Odsłon: 134
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 64
Kruche ciasto, które doskonale nadaje się do tart na słodko. Uniwersalny, pro...
Odsłon: 130
Sezamki to hit lat 90. XX wieku. Jeśli nie miałeś okazji spróbować tego raryt...
Odsłon: 158
"Special fried rice" to potrawa chińska i ma wiele wariantów. Do specjalnego...
Odsłon: 71
Potrawka z kurczakiem z mieszanką warzyw to kwintesencja domowego ciepła i wy...
Odsłon: 134
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 64
Kruche ciasto, które doskonale nadaje się do tart na słodko. Uniwersalny, pro...
Odsłon: 130
Sezamki to hit lat 90. XX wieku. Jeśli nie miałeś okazji spróbować tego raryt...
Odsłon: 158
Składniki
Jabłka umyj i pokrój na mniejsze kawałki.
Do miski przesiej mąkę wraz z proszkiem do pieczenia, dodaj cukier, pastę waniliową i mleko. Całość dokładnie wymieszaj za pomocą rózgi.
Masło rozpuść i wylej na dno naczynia żaroodpornego. Wyłóż jabłka, posyp cynamonem i zalej wcześniej przygotowanym ciastem.
Piecz w 180 stopniach Celsjusza z włączonym termoobiegiem przez 45 minut.