Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i smaczne ciasto z truskawkami które przygotujesz w ciągu kilku minut, wilgotne i puszyste idealne na różne okazje , możesz użyć dowolnych owoców .
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 115
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 14340
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 61
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 216
W sezonie na truskawki proponujemy skromny i smaczny deser -naleśniki z serki...
Odsłon: 264
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 115
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 14340
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 61
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 216
W sezonie na truskawki proponujemy skromny i smaczny deser -naleśniki z serki...
Odsłon: 264
Składniki
Truskawki opłucz , osusz na sicie i usuń szypułki .
Jajka ubij na puszystą masę z cukrem i cukrem waniliowym około 8 minut , wlej sok z cytryny, olej oraz mleko.
Mąkę przesiej z proszkiem oraz sodą , dodaj do ciasta i wymieszaj do połączenia składników .
Blachę o wymiarach 20x30 wyłóż papierem do pieczenia i przelej ciasto , na wierzch ułóż pokrojone truskawki . Piec około 35 minut w temperaturze 180 st lub do suchego patyczka . Po wystudzeniu możesz posypać cukrem pudrem .