Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i szybkie ciasto nie tylko na weekend
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 238
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 42
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 25
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 70
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 238
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 42
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 25
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 70
Składniki
Jajka ubij z cukrem i cukrem waniliowym na puszystą masę, dodaj aromat, olej i śmietanę, wymieszaj. Mąkę przesiej z sodą i proszkiem do pieczenia, dodaj do ciasta.
Blachę o wymiarach 36x15 wyłóż papierem do pieczenia. 1/4 ciasta odłóż i dodaj do niego kakao, wymieszaj. Do blachy wyłóż jasne ciasto a na środek ciasto z kakao. Piec około 35 minut lub do suchego patyczka w temperaturze 180 st.