Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszny i latwy placek, bedzie smakowal kazdemu
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 119
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 167
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 46
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 140
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 119
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 167
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 46
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 140
Składniki
Maslo utrzec, dodajac cukier puder i cukier waniliowy, zoltka i make z proszkiem do pieczenia.
Bialka ubic na sztwyna piane i dodac do masy.
Forme natluscic i wysypac maka. Wlac mase
Na wierzchu polozyc polowki sliwek skorka do dolu
Piec ok. 1godz w temperaturze 190 st C