Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo prosty sposób wykonania,pyszne ciasto własnie na ten czas.
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 127
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 150
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 868
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 172
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 99
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 127
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 150
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 868
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 172
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 99
Składniki
Zółtka,cukier,margarynę dobrze zmiksować na puszystą masę.
cały czas miksując dodawać po łyżce mąkę z proszkiem do pieczenia i ciepłe mleko.
na koniec ubić białko i łyżką delikatnie połączyć z ciastem.
ciasto wylać na blachę wyłozoną papierem do pieczenia i wstawić do zimnego piekarnika.
piekarnik włączyć do 190 stopni i piec ok 35 minut.
Galaretki przyrządzić wg przepisu. ! Jedną w osobnym naczyniu. Kiedy zacznie tężeć galaretka, ubić śmietanę i połączyć. Połozyć na przestudzony placek
położyć owoce i zalać tężejącą galaretką. Wstawić do lodówki.