Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 158
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 205
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 158
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 205
Składniki
Mąkę posiekać z margaryną, dodać żółtka, cukier wszystko wyrobić. Ciasto podzielić na dwie części, do jednej dodać kakao. przekroić na cztery części, włożyć do lodówki. potem wziąć jedną część białą i jedna czarną - utrzeć na tarce na blaszkę. Na to położyć agrest i ubite białka. na wierzch położyć resztę ciasta i upiec.