Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne ciasto z cukinią aromatyczne i wilgotne pachnące piernikiem idealne na każdą okazję.
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 752
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6508
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 147
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 1159
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 752
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6508
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 147
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 1159
Składniki
Cukinię obierz usuń pestki i zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Jajka ubij z cukrem, dodaj olej, powidła, cukinię dokładnie wymieszaj dodaj przesianą mąkę z proszkiem, cynamonem,kakao i przyprawę do piernika.
Blachę 20x25 wyłóż papierem do pieczenia wylej ciasto. Piecz w temperaturze 180 st około 35 minut lub do suchego patyczka. Po wystudzeniu możesz posypać cukrem pudrem. Smacznego.