Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i puszysty piernik który przygotujesz bez użycia miksera dosłownie w 5 minut, po upieczeniu polej polewą czekoladową i posyp płatkami migdałowymi. Polecam.
Ozorki wieprzowe to cenne źródło witamin szczególnie z grupy B, potas, fosfor...
Odsłon: 11
Pyszne i kruche ciasto z truskawkami z dodatkiem kruszonki poprostu poezja sm...
Odsłon: 1801
Pyszny i szybki sposób na ciepły posiłek obiad czy kolację gdy nie masz za du...
Odsłon: 396
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1737
Ozorki wieprzowe to cenne źródło witamin szczególnie z grupy B, potas, fosfor...
Odsłon: 11
Pyszne i kruche ciasto z truskawkami z dodatkiem kruszonki poprostu poezja sm...
Odsłon: 1801
Pyszny i szybki sposób na ciepły posiłek obiad czy kolację gdy nie masz za du...
Odsłon: 396
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1737
Składniki
Do miski przesiej mąkę z sodą, kakao, dodaj cukier i przyprawę do piernika. Wymieszaj.
Następnie dodaj jajka, olej, mleko i miód. Ponownie wymieszaj do połączenia składników.
Ciasto przełóż do keksówki i wstaw do nagrzanego do 180 st. piekarnika i piec około 40-45 minut lub do suchego patyczka.
Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej ze śmietaną i polej wystudzony piernik, wierzch posyp płatkami migdałowym. Polecam.