Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
aromatyczny i pachnący
Doskonały dodatek do obiadu.
Odsłon: 16
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5458
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 313
Doskonały dodatek do obiadu.
Odsłon: 16
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5458
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 313
Składniki
Roztopić czekoladę w kąpieli wodnej i odstawić do ostygnięcia.Białka ubić na sztywną pianę ze szczyptą soli.Masło utrzeć z cukrem na jednolitą masę .Dodać żółtka,miód i czekoladę.Następnie mąkę,proszek do pieczenia i przyprawę korzenną.Połączyć wszystko z pianą z białek.Przełożyć ciasto do prostokątnej foremki(12/33) Wstawić do nagrzanego piekarnika (180) na 45-50 minut.
Dla urozmaicenia oblewam piernik czekoladą i posypuję migdałami...
SMACZNEGO