Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to chyba najszybsze ciasto na świecie, w domu roboczo nazywamy je piernikiem Michała, gdyż Mąż, jako dziecko wygrzebał skądś ten przepis i piekł ten piernik jeszcze jako kilkunastoletni chłopiec. Dziś ja wygrzebałam ten przepis, bo miałam ochotę na takie właśnie ciasto. Gotowe jest w godzinę, do tego owocowa herbata, dżem z dyni i idealny podwieczorek gotowy:) Zapraszam również na mojego bloga: Królewskie rozkosze podniebienia
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 59
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 161
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 379
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 103
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 59
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 161
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 379
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 103
Składniki
Wszystkie składniki zmiksować, wlać do natłuszczonej formy i piec 35 min. w temp. 180 stopni.