Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 135
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 245
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 360
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 135
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 245
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 360
Składniki
W rondelku rozpuść margarynę z miodem. Lekko ostudź, wsyp przyprawę do pierników, kakao, wymieszaj. Zagnieć z resztą składników. Schłodź.
Ciasto rozwałkuj. Wytnij gwiazdeczki. W środku każdej natnij mniejszą gwiazdeczkę i ułóż landrynkę. Piecz ok. 10 min w temp. 180°C. Udekoruj dowolnie.
Przepis przysłała Anna Waliczek z Dzimierza
Porcje: 25; : 70 min; Cena: 0,95 zł; Kalorie: 165 kcalŹródło: Bella Relaks