Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PIERNICZEK JEST WILGOTNY I PYSZNY. MOJA 3-LETNIA CÓRCIA GO UWIELBIA JAK ROBIĘ JAKIEŚ CIASTO TO KAŻE MI GO ZROBIĆ DLA NIEJ
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1713
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 600
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 237
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 108
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1713
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 600
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 237
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 108
Składniki
Wszystkie składniki dodawać po kolei jak w przepisie podano,wymieszać dokładnie i ciasto wylać na tortownice lub małą blaszkę.Piec ok.50min.Ciasto sprawdzić patyczkiem jak będzie suchy to wyjmujemy ciasto.
Piernik można plac polewą lub posypać cukrem pudrem.Ja dodaję do piernika klika jabłek pokrojone w kostkę wymieszane z ciastem.