Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna , delikatna pianka z niespodzianką ... polecam na deser po uroczystym obiedzie lub do kawki ;-)
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 135
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 245
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 360
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 135
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 245
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 360
Składniki
Keksówkę wyłożyć papierem do pieczenia i ułożyć nierówno część ptasiego mleczka.Czekoladę roztopić w kąpieli wodnej i odstawić,aby lekko przestygła.Galaretkę rozpuścić w 1 szkl wrzątku dodając żelatynę. Do naczynia wlać mleko i zmiksować ze śnieżką na puszystą masę, wlać przestudzoną czekoladę i galaretkę.Zmiksować.Przelać piankę do formy i poukładać resztę ptasiego mleczka. Wstawić deser do lodówki na kilka godzin,najlepiej na noc.
SMACZNEGO