Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Papka jabłkowo-dyniowa po 4. miesiącu"
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 752
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6508
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 147
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 1160
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 752
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6508
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 147
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 1160
Składniki
Jabłko starannie umyj pod bieżącą wodą, obierz ze skórki, wydrąż gniazda nasienne i pokrój na drobne cząstki.
Dynię umyj, wykrój z niej niewielki plaster, opłucz, obierz ze skóry, usuń pestki, a następnie pokrój w niewielkie kostki.
Tak przygotowane ugotuj w szklance wody. 4. Ugotowaną papkę zmiksuj na gładki mus. 5. Do papki dodaj łyżeczkę kleiku i dokładnie wymieszaj.Źródło: Mam dziecko