Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 51
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 103
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 336
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 51
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 103
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 336
Składniki
Krem: Połowę mleka zagotować z cukrem, od drugiej połowy dać żółtka mąkę i ugotować budyń.Masło utrzeć dodając przestudzony budyń.
Pianka: Białka ubić z cukrem i żelatyną na parze (wstawić do garnka z gotującą wodą)dodać sok z cytryny.Gdy będą dobrze ubite, zdjąć z pary i ubijać do ostygnięcia.
Na ciasto dać krem,a potem piankę.Dekoracja według uznania