Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny deserek.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 64
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 162
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 381
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 104
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 64
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 162
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 381
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 104
Składniki
Wykonanie: Orzechy wsypać na suchą patelnię uprażyć i ułożyć na pokrojonych połówkach serków lekko wciskając. Następnie przykryć drugą połówką serka lekko wciskają. Jajo roztrzepać z solą i pieprzem, obtaczać w bułce tartej, smażyć z obydwu stron na złoty kolor. Gruszki przekroić na połówki i obsmażyć na pozostałym na patelni oleju. Ułożyć obok serków i wypełnić dżemem jagodowym.