Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chyba każde dziecko uwielbia naleśniki. Moje dzieci kochają :-). Spróbuj je zrobić a już nigdy nie zrobisz innych
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1719
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 601
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 241
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 111
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1719
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 601
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 241
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 111
Składniki
Wszystkie składniki wymieszać razem i smaż na rozgrzanej patelni z obydwu stron na piękny złoto brązowy kolor 🫶. Można po usmażeniu naleśniki odłożyć na ręcznik papierowy aby odsączyć nadmiar tłuszczu. Polecam są przepyszne i mięciutkie. Smakija pysznie z dodatkami jak i same, na ciepło jak i na zimno Smacznego 🫶.