Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jako przekąska do kawy, lub do śniadania.
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 595
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 229
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 105
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 120
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 806
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 595
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 229
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 105
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 120
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 806
Składniki
Jajka roztrzepujemy na gładką masę. Następnie dodajemy do budyniu ( proszek). dodajemy roztopione letnie masło. Wszystko rozcieramy na gładką masę o konsystencji śmietany.
Rozgrzewamy patelnię i rozlewamy ciastko. czekoladę gorzką roztapiamy na parze w szklanej salaterce żaroodpornej zawijamy banan w upieczony naleśnik i polewamy czekoladą.