Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 158
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 204
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 158
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 204
Składniki
Wymieszać wszystkie składniki w mikserze na jednolite ciasto bez grudek. Ciasto jest bardzo lejące, ale tak powinno być i nie ma się czego bać. Smażyć na złoty kolor po obu stronach na małym ogniu na sprawdzonej, delikatnie natłuszczonej (np. olejem Canola) patelni, do której nie przywiera ciasto naleśnikowe.