Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
biszkopt który zawsze wychodzi :)
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 103
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 148
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 32
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 133
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 103
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 148
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 32
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 133
Składniki
ubijam białka na sztywno,dodaje cukier i dalej ubijam.Dodaje żółtka -ubijam.Następnie powoli dodaje mąkę z proszkiem.Na koniec olej.Wylewamy ciasto na blache (ok.25x30) posmarowaną tłuszczem i posypaną bułką tartą.pieczemy ok.35 w temp.190 stopni