Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka owsiane z dodatkiem mąki pełnoziarnistej, z żurawiną, kokosem, orzeszkami, pestkami dyni i migdałami.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 39
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 37
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 39
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 37
Składniki
Otręby zalewamy 200ml mleka, i podgrzewamy 2 minuty w mikrofali - można na kuchence gazowej. Mąkę, proszek, jajko, słodzik, aromat - miksujemy. Dodajemy podgrzane otręby, ziarna, żurawinę i kokos - mieszamy. Masę nakładamy łyżką na papier do pieczenia. Pieczemy ok 25 minut w temperaturze 180stopni. Najlepiej sprawdzać ciasteczka :)