Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Mus z kiwi i żelkami"
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 36
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7198
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 36
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7198
Składniki
W trzech szklankach wody ugotuj kisiele. Do gorącej masy wsyp galaretkę, włóż masło. Mieszaj mikserem, aż masło całkowicie się rozpuści. Dodaj pokrojone kiwi, ostudź.
Mus: zmiksuj obrane kiwi z cukrem pudrem. Na dnie pucharków ułóż biszkopciki, zalej je zimną masą kisielową, polej musem z kiwi. Udekoruj plasterkami kiwi oraz żelkami.
<strong>Przepis przysłała Małgorzata Kwiatkowska z Krapkowic</strong>Źródło: Bella Relaks