Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Murzynek z gruszkami i żurawiną"
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 126
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 149
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 867
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 171
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 99
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 126
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 149
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 867
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 171
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 99
Składniki
<strong>Przepis przysłała Alina Waliczek z Dzimierza</strong>
Margarynę, szklankę wody, cukier i kakao zagotuj. Ostudź. Dodaj żół tka, mąkę przesianą z proszkiem, wymieszaj. Białka ubij z solą, połącz z ciastem. Wlej do tortownicy o śr. 25 cm. Gruszki obierz (ogonki zostaw), przekrój na pół, wykrój środki. Napełnij żurawiną, wetknij w ciasto. Piecz 70 min w 170°C.Źródło: Chwila dla Ciebie