Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Składniki
Zagotować wodę kakao margarynę i cukier
Gdy przestygnie Dodać mąkę z proszkiem do pieczenia oraz żółtka
Dodać pianę z ubitych białek i wymieszać całość
Piec w temperaturze 180 stopni Celsjusza przez 30 minut
Kroić na dwa placki
Masa wykonanie Śmietanę ubić z cukrem galaretki rozpuścić we wrzącej wodzie tężejącą galaretkę do ubitej śmietany nieprzerwając ubijania
Składniki do masy 1/ 2 śmietany kremówki pięć łyżek cukru pudru dwie galaretki cytrynowe 1/2 szklanki wody