Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezonowe muffiny ze śliwkami.Ciasto jest pyszne,mięciutkie,jak drożdżówki:)Najlepsze ciasto na muffinki jakie jadłam.Przepis znalazłam na blogu:moje wypieki.blox.pl
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 153
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 195
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 153
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 195
Składniki
Tradycyjnie-w jednym naczyniu wymieszać składniki suche,w drugim mokre,połączyć razem,dodając na koniec śliwki.
Ciasto nałożyć do formy na muffinki,każdą muffinkę posypać cukrem ,piec ok.25 minut w temperaturze 190 stop.C.Poczekać chwilę zanim przestygną,potem wyciągnąć z formy.Studzić na kratce.