Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna propozycja na szybkie babeczki do popołudniowej kawy...
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 163
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 215
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 163
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 215
Składniki
Jaja z cukrem wymieszać w misce. Następnie dodać maślankę i mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia. Na końcu wlać stopione masło. Całość szybko połączyć. Czekoladę pokroić na mniejsze kawałki. Do papilotek nakładać po łyżce ciasta, kawałki czekolady i łyżeczkę serka homogenizowanego.
Na wierzch rozłożyć pozostałe ciasto. Piec w nagrzanym do temp. 175 stopni piekarniku przez ok. 20-25 min. Przed podaniem ostudzić i posypać cukrem pudrem. Smacznego!