Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27493
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 175
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 201
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1244
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27493
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 175
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 201
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1244
Składniki
CIASTO : ubic bialka dodac cukier, zoltka olej i wode dalej ubijajac nastepnie dolozyc make i prszek i zmieszac recznie, ciasto wylac na blaszke i piec okolo 45 min w 180 stopniach, ciasto wyjac i odlozyc do ostygniecia, w tym czasie przygotowac mase
MASA : ubic smietane na sztywno dodajc smietanfix i cukier, pod koniec dodac ser i zmieszac ze smietana,
ciasto przekroic rozsmarowac polowe masy, przykryc ciastem dac reszte masy, polac roztopiona czekolada oraz posypac platkami migdalowymi, smacznego