Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne ciasteczka bez użycia mąki
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1600
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 103
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 89
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 404
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1600
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 103
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 89
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 404
Składniki
Umieszczamy wszystkie składniki w misce i mieszamy do uzyskania jednolitej masy. Masę wkładamy na 1 godzinę do lodówki.
Po godzinie wyciągamy ciasto z lodówki i formujemy kulki wielkości orzecha włoskiego. Każdą kulkę obtaczamy w cukrze pudrze i wykładamy na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Pieczemy około 15 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni. Z podanych proporcji wychodzi około 12 ciasteczek . Smacznego :)