Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
inspiracja i podobieństwo w wyglądzie ciasta od smakerowiczki Iwonysz ale składniki i wykonanie po mojemu przepyszny polecam
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 49
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 63
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 61
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1042
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 237
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 49
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 63
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 61
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1042
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 237
Składniki
Upiec biszkopt:białka , cukier , żółtka , ąki wymieszane wcześniej z proszkiem na końcu orzechy i kakao 180 stopni 20 min
Galaretki rozpuscic w połowie ilości wody niz na opakowaniu ,gdy zacznie tężec ubic schłodzone wczesniej mleko ubic z bitą smietaną dodac tężejące galaretki i łyżkę żelatyny połączyc mikserem
Na zimny biszkopt ułozyc połowę malin,na to bita smietana i na wierzch znowu maliny .Na końcu ozdobic posypką i gotowe.Przepis na dużą blachę