Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste, szybkie, tanie a przede wszystkim pyszne
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 92
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 50
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 250
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5405
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 92
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 50
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 250
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5405
Składniki
rozpuścić margarynę
ubić pianę z białek
połączyć ze sobą mąkę, cukier, mak, pianę i margarynę na jednolitą masę (mikserem na wolnych obrotach, albo łyżką, tylko żeby nie było grudek).
masę przelać do formy i wstawić do piekarnika. (u mnie piecze się zwykle ok godziny bo mam dość kiepski piekarnik elektryczny)
wyjąć z piekarnika i delektować się smakiem!
enjoy! :)