Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, smaczne i lekkie ciasto z masą że śmietaną Śnieżką przełożone galaretką z brzoskwiniami. Lekkie i orzeźwiające.
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 55
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z podanego przepisu w...
Odsłon: 196
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 56
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 133
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 55
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z podanego przepisu w...
Odsłon: 196
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 56
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 133
Składniki
Biszkopt Żółtka oddziel od białek. Białka ubij na sztywno z cukrem dodaj olej i przesianą mąkę z proszkiem. Blachę o wymiarach 26 x35 wyłóż papierem do pieczenia i wylej ciasto. Piecz około 25 minut w temperaturze 180 st. Po wystudzeniu przekrój na pół.
Galaretki przygotuj według przepisu na opakowaniu. Brzoskwinie odsącz pokrój w kostkę i dodaj do tężejącej galaretki. Wylej na pierwszą część biszkoptu, przykryj drugą częścią. Żelatynę przygotuj według przepisu na opakowaniu Śmietanę Śnieżkę przygotuj według przepisu na opakowaniu dodaj żelatynę, tężejącą śmietanę wylej na ciasto. Wierzch posyp startą czekoladą Ciasto wstaw do lodówki najlepiej na całą noc.