Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Leczo z tartą cukinią"
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 21
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 123
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 103
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 96
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 21
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 123
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 103
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 96
Składniki
Cebulę pokrój w piórka i zeszklij w garnku na oleju. Po chwili dodaj pokrojone pomidory oraz cukinię startą na tarce o drobnych oczkach. Podlej warzywa szklanką wody i duś na małym ogniu.
Paprykę chili drobno posiekaj, a czerwoną potnij w paseczki. Boczek i kiełbasę pokrój w kostkę. Przygotowane przyrumień na patelni. Do garnka z cukinią dorzuć podsmażoną wędlinę z papryką oraz natkę pietruszki. Na koniec dosyp przyprawy i zabiel leczo gęstą śmietaną.
<strong>Czas przygotowania: 50 min, Ilość kalorii na 1 porcję: 350, Stopień trudności: łatwe</strong>Źródło: Telemax