Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na rabarbar wiec proponuję pyszne ciasto z rabarbarem
Melasę granatową kupiłam przez pomyłkę, ale nie przez przypadek. Spróbowałam,...
Odsłon: 319
Najpopularniejszym daniem ze schabu są oczywiście kotlety smażone w panierce....
Odsłon: 2415
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 145
Następny pomysł na zapiekankę warzywną na obiad czy kolację.
Odsłon: 158
Przepis dnia
Melasę granatową kupiłam przez pomyłkę, ale nie przez przypadek. Spróbowałam,...
Odsłon: 319
Najpopularniejszym daniem ze schabu są oczywiście kotlety smażone w panierce....
Odsłon: 2415
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 145
Następny pomysł na zapiekankę warzywną na obiad czy kolację.
Odsłon: 158
Przepis dnia
Składniki
Jaka z cukrem i cukrem wanilinowym ubijam dodaję mąkę z proszkiem do pieczenia ,olej ,wodę łączę wszystko .Ciast daję na 2 części do jednej daję kakao a do drugiej 2 łyżki mąki
Blaszkę 24 cm wykładam papierem do pieczeni ciasto wykładam na przemian plackami raz białe raz z kakao
Rabarbar myję i obieram kroję na drobne kawałki i układam na wierzch ciasta i piekę w 180 stopniach na środkowej półce po wyjęciu ciasto posypuję cukrem pudrem
Czekam aż ciasto przestygnie i można jeść życzę smacznego po dokładne wykonanie zapraszam na film po niżej