Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 164
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 218
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 164
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 218
Składniki
Wafle pokrusz. Zagotuj wodę i rozpuść w niej cukier. Kiedy woda wystygnie wsyp mleko w proszku, wafle, połowę wiórków.
Dodaj masło i ucieraj. Masę wstaw do lodówki na 40 minut. formuj z niej kuleczki, do środka włóż migdała, całość obtocz w wiórkach.