Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 95
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 101
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 46
Polecam.
Odsłon: 58
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 95
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 101
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 46
Polecam.
Odsłon: 58
Składniki
przygotowac wczesniej margaryne aby nie byla twarda, do margaryny dodajemy cukier, 5 zółtek, make i proszek.
Zagniatamy ciasto, robimy kulke podzielic na 3 kulki i wlozyc je do zamrazarki ok 1h (ale jesli jest dluzej to nic sie nie dzieje)
2 kulki zetrzec na tarce, nastepnie wlozyc na to owoce, ubic piane z 5 bialek, stopniowo wsypywac cukier i 1 łyżke maki lub kisiel.
trzemy 3 kulke na piane.pieczemy ok 50min w nagrzenym piekarniku do 100 stopni, temp podczas pieczenia 180 stopni