Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super ciasto z sezonowymi owocami
Cukinia ma bardzo subtelny smak, dzięki temu świetnie pasują do niej inne war...
Odsłon: 26
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 122
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6648
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1280
Cukinia ma bardzo subtelny smak, dzięki temu świetnie pasują do niej inne war...
Odsłon: 26
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 122
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6648
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1280
Składniki
Kasię posiekać z cukrem, solą jajkami oraz mąką i proszkiem do pieczenia. Kiedy powstaną grudki szybko zagnieść ciasto rękami. Owinąć w folię i włożyć do zamrażalnika na około 30min. Schłodzone ciasto grubo zetrzeć wprost na blachę. Kawałeczki ciasta docisnąć palcem do blachy. Ciasto wysmarować dżemem i nałożyć maliny. Zagnieść składniki na kruszonkę i posypać nią ciasto następnie dodać migdały. Piec 45min. w temp. 180" - Smacznego:)