Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najprostsze na świecie, pyszne ciasta cytrynowe.
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 20
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6512
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 752
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 148
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 1169
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 20
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6512
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 752
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 148
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 1169
Składniki
Wszystkie składniki połączyć i wyrobić ciasto. Następnie owinąć je folią i włożyć do lodówki na 1 godzinę. Schłodzone ciasto rozwałkować na oprószonej mąką stolnicy. Foremkami wyciąć ciasteczka. Ułożyć je na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Piec ok.10-12 minut w temp. 200°C.