Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Krówka herbatnikowa"
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 124
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 187
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 64
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 146
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 124
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 187
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 64
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 146
Składniki
Puszki z masą krówkową podgrzej. Budynie ugotuj na mleku. Ostudź. Zmiksuj z margaryną.
Warstwę herbatników ułóż w formie, posmaruj masą krówkową, na niej rozsmaruj pół masy budyniowej. Ułóż herbatniki, posmaruj masą krówkową. Na niej rozsmaruj resztę masy budyniowej. Ułóż herbatniki, posmaruj masą krówkową.
Śmietanę ubij z zagęstnikiem do śmietany. Żelatynę namocz, rozpuść w letniej wodzie. Zmiksuj ze śmietaną. 3/4 rozsmaruj na cieście. Ułóż resztę herbatników, rozsmaruj resztę śmietany. Posyp wiórkami czekoladowymi.Źródło: Chwila dla Ciebie