Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znakomite ciasto z jogurtów z dodatkiem borówek. Wystarczy zmieszać ze sobą wszystkie składniki, przełożyć do foremki i upiec. Wypiek jest mniej kaloryczny od tradycyjnego sernika, prostszy i szybszy w przygotowaniu, a do tego obłędnie smaczny. Koniecznie wypróbuj przepis i przekonaj się sam.
Tortownica o średnicy 15 cm
"Special fried rice" to potrawa chińska i ma wiele wariantów. Do specjalnego...
Odsłon: 65
Potrawka z kurczakiem z mieszanką warzyw to kwintesencja domowego ciepła i wy...
Odsłon: 112
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 55
Kruche ciasto, które doskonale nadaje się do tart na słodko. Uniwersalny, pro...
Odsłon: 113
Sezamki to hit lat 90. XX wieku. Jeśli nie miałeś okazji spróbować tego raryt...
Odsłon: 134
"Special fried rice" to potrawa chińska i ma wiele wariantów. Do specjalnego...
Odsłon: 65
Potrawka z kurczakiem z mieszanką warzyw to kwintesencja domowego ciepła i wy...
Odsłon: 112
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 55
Kruche ciasto, które doskonale nadaje się do tart na słodko. Uniwersalny, pro...
Odsłon: 113
Sezamki to hit lat 90. XX wieku. Jeśli nie miałeś okazji spróbować tego raryt...
Odsłon: 134
Składniki
Do miski wbij jajka. Dodaj jogurt i miód, wymieszaj za pomocą rózgi.
Do masy przesiej skrobię kukurydzianą i dokładnie zmieszaj ze sobą składniki.
Na samym końcu dodaj połowę borówek i delikatnie wymieszaj całość.
Ciasto przelej do wyłożonej papierem tortownicy, na wierzchu poukładaj pozostałe borówki.
Piecz w 170 stopniach Celsjusza przez 55 minut. Po wyciągnięciu z pieca pozostaw do całkowitego wystudzenia.