Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 45
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 95
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 323
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 45
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 95
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 323
Składniki
Jagody miksujemy na jednolity mus. Ja użyłam jagód ze słoiczka zaprawionych latem, ale mogą być też świeże. Zmiksowane jagody mieszamy z serkiem mascarpone. Dla lubiących słodkości można dodać trochę cukru, ja tego nie robiłam, bo jagody ze słoiczka były już słodkie. Do pucharków kruszymy kilka biszkoptów i zalewamy kremem. Całość dekorujemy na wierzchu odrobiną jagód i świeżą miętą. Pyszne i robi się to w 10 min.