Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 3086
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 224
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 3086
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 224
Składniki
Na wstępie zaznaczę, że jest to przepis który dostałam od pani Irenki z pracy.
Bita śmietana: Śmietanę ubić wsypać cukier puder przez sitko ubijać cały czas. Żelatynę rozpuścić we wrzątku przestudzić cały czas mieszając dać łyżkę ubitej śmietany do żelatyny rozbełtać dać do śmietany wymiksować i gotowe.
Masa budyniowa jest podana w moim przepisie na Karpatkę tylko daje połowę cytryny , można wcale nie dawać.
UKŁADANIE: krakersy, masa budyniowa, krakersy, krówka, krakersy, bita śmietana, płatki migdałowe. Jest to przepis na dużą blachę.
Smacznego!