Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Kotlety z kaszy jęczmiennej"
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 151
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 193
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 151
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 193
Składniki
Kaszę ugotuj wg przepisu. Warzywa drobno pokrój. Olej rozgrzej na patelni, zeszklij cebule. Dodaj resztę warzyw, smaż, aż zmiękną. Dodaj posiekaną natkę, przypraw. Wymieszaj z kaszą. Uformuj kotleciki, obtocz w roztrzepanym jajku i bułce tartej. Usmaż na oleju. Osącz.
<strong>Czas przygotowania 40 min, ilość porcji 4, cena za porcję 1,50 zł</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie