Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Powiem krótko, smak mojego dzieciństwa...
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 161
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 208
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 161
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 208
Składniki
Herbatniki pognieść na miazgę lub zmielić w maszynce. Orzech drobno posiekać.
Z miękkiej margaryny, herbatników, cukru, kakao, orzechów, odrobiną aromatu migdałowego oraz wiórków kokosowych wyrobić jednolitą masę. Z wyrobionej masy uformować kulki wielkości orzecha włoskiego (mogą być trochę większe) i obtaczać je w wiórkach kokosowych.
Odstawić do lodówki na parę godzin.