Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Kokosowe perełeczki"
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 50
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7141
Polecam.
Odsłon: 1629
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 79
Przepis dnia
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 50
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7141
Polecam.
Odsłon: 1629
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 79
Przepis dnia
Składniki
Powstały, gdy została mi masa po dekoracji tortu. Przepis przysłała Joanna Tokarz z Ptaszkowej
Cukier zalej 1/3 szklanki wody, zagotuj. Wsyp 15 dag wiórków kokosowych, wymieszaj. Ostudź. Margarynę utrzyj, dodając pokruszony andrut, mleko w proszku i masę kokosową. Wyrób, chłodź 30 minut.
Z masy uformuj kulki, do środka włóż ciasteczko w czekoladzie (ew. migdał lub orzeszek). Obtocz w pozostałych wiórkach, schłodź.Źródło: Chwila dla Ciebie