Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mega pyszne kokosanki. Wykonanie takie, że nie można prościej:-)
Zdrowa, smaczna, szybka w wykonaniu i nie musi być ze śmietaną.
Odsłon: 32
Zapiekanka z cukinii z mięsem mielonym to proste i sycące danie, które idealn...
Odsłon: 116
Makaron z kurczakiem i zielonymi szparagami w śmietanowym sosie to danie błys...
Odsłon: 103
Zupa z botwinki to klasyczne danie kuchni polskiej, które za każdym razem zac...
Odsłon: 61
Zdrowa, smaczna, szybka w wykonaniu i nie musi być ze śmietaną.
Odsłon: 32
Zapiekanka z cukinii z mięsem mielonym to proste i sycące danie, które idealn...
Odsłon: 116
Makaron z kurczakiem i zielonymi szparagami w śmietanowym sosie to danie błys...
Odsłon: 103
Zupa z botwinki to klasyczne danie kuchni polskiej, które za każdym razem zac...
Odsłon: 61
Składniki
Oddzielamy białko od żółtka(2 jajka). Białko ubijamy na sztywną pianę.
Do ubitego białka dodajemy żółtka, wiórka kokosowe i szklankę cukru. Wszystko ze sobą mieszamy. Po wymieszaniu formujemy nasze kokosanki i układamy na blasze nie zapominając, że trzeba układać nasze kokosanki na papier zachowując odstęp między nimi:-)
Piec w nagrzanym piekarniku w temperaturze 180°C około 15min. ZAPRASZAM także do obejrzenia filmu!!!!