Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne , lekkie ciasto jogurtowe z dodatkiem mąki kukurydzianej , polane mleczną czekoladą.
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 115
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 119
Polecam.
Odsłon: 205
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 115
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 119
Polecam.
Odsłon: 205
Składniki
Piekarnik nagrzewamy do 180 C. Wszystkie składniki miksujemy razem, aż ciasto się napuszy. Wylewamy do keksówki ( u mnie silikonowa ). Pieczemy ok. 40 minut. Po upieczeniu wyjmujemy z foremki i polewamy czekoladą.